Nieuws

Op 3 oktober j.l. vond het jaarlijkse BOV uitje plaats.

We vertrokken per bus vanaf camping Si-Es-An om 12.00 uur naar Moderna in Hardenberg, waar we ontvangen werden met een kop koffie en heerlijke koek. Daarop volgde een uitgebreide presentatie en rondleiding van de directie.

Vervolgens vertrokken we naar Schoeller Allibert, ook in Hardenberg. We werden hier in groepen opgedeeld en kregen een rondleiding door de fabriek, alsmede een presentatie over het bedrijf. In deze fabriek maakt men o.a. bierkratten.

Aan het einde van de middag stond een whiskeyproeverij op het programma bij Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, waar men vol passie over “hun” whiskey vertelde en waarna we een aantal likeurtjes en een whiskey mochten proeven onder het genot van een borrelplankje.

De dag sloten we af met een buffet bij Brasserie De Boerderij in Balkbrug.

Foto’s van dit uitje kunnen bekeken worden door de leden onder hun eigen inlog.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk andere berichten

Rabo Clubsupport

Vind jij net als wij dat de feestverlichting in Balkbrug wel wat mooier en uitbundiger kan? Ga dan naar Rabo Clubsupport en breng jouw stem